Sova Heňa a jej škriatkovia : rozprávkový príbeh - Čechovičová, Mária, 1951- (2020)
Poďte s nami do kúzelného svete BimBamBom, kde spolu so zvieratami žijú škriatkovia. Najmladší sa volá DiDi a od svojho otca BeNa dostal tri kúzelné veci: čiapku, po ktorej vie byť neviditeľný, papučku, s ktorou sa cestuje veľmi rýchlo a zvonček Cilko, ktorý varuje pred všetkými krivdami. A že jich tu je! DiDi musí zachrániť les, ktorý sa po smrti jeho otca pre závislosť a túžbu po bezhraničnom tajomnom poklade AHÚD, rozdelil natri časti Bim, Bam, Bom. Ako to dopadlo? Vypočujte si rozprávanie sovy Heni, ktorá bola priamo pri tom!