Sova Heňa a jej škriatkovia rozprávkový príbeh - Čechovičová, Mária, 1951-; Luciak, Martin, 1981- (2020)
Poďte s nami do kúzelného svete BimBamBom, kde spolu so zvieratami žijú škriatkovia. Najmladší sa volá DiDi a od svojho otca BeNa dostal tri kúzelné veci: čiapku, po ktorej vie byť neviditeľný, papučku, s ktorou sa cestuje veľmi rýchlo a zvonček Cilko, ktorý varuje pred všetkými krivdami. A že jich tu je! DiDi musí zachrániť les, ktorý sa po smrti jeho otca pre závislosť a túžbu po bezhraničnom tajomnom poklade AHÚD, rozdelil natri časti Bim, Bam, Bom. Ako to dopadlo? Vypočujte si rozprávanie sovy Heni, ktorá bola priamo pri tom!
Vydavateľské údaje podľa NA ISBN
Text v slovenčine a angličtine
Keywords: slovenské rozprávky; literatúra pre deti; Slovak fairy tales; Children's literature; autorské rozprávky; Author fairy tales