Les a jeho čaro : rozprávkové príbehy - Čechovičová, Mária, 1951- (2022)
Rozprávkový les prekvitá priateľstvom, láskou, úsmevmi a šibalstvami. Chceš byť jeho súčasťou a na vlastné oči vidieť jeho čaro? Poď s nami do lesa Radovalo! Zatancujeme si a zaspievame spoločne s vetríkom bez topánok, ktorý práve budí lesné tvorstvo zo spánku. Budeme sledovať malé neskúsené vajíčko, spoznáme po uši zaľúbeného mravčeka Timoteja, havran Alfonz nám vyrozpráva príbeh o nezbednom motýlikovi Ničotovi, ktorý sa nedokázal vpratať do kože. Si pripravený na výlet do rozprávky ?