Úsvit nad panstvom Emberwilde 2. diel poklady Surrey - Ladd, Sarah E., 1978-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Isabel odvedie na panstvo jej tety pán Bradford. Tu spozná temnú stránku privilegovaného života, plného úkladov a intríg. Ba čo viac, z jej tety sa vykľuje panovačná žena. V jej blízkosti sa nevedno prečo stále zdržiava pán Bradford. Keď z ničoho nič nástojčivo požiada Isabel, aby sa zaňho vydala, zaplaví ju panika. Prečo ju nútia do sobáša s niekým, koho takmer nepozná, a aké je skutočné spojenie medzi ním jej tetou?
Keywords: zvukové záznamy; americké romány; ľúbostné romány