Súkromné problémy. Elaia časť 6. - Repová, Hana, 1980- (2023)
Občas nás zlý vlak privezie do správnej stanice, treba v sebe len nájsť odvahu a kúpiť si naň lístok. Elaia, posledný nezadaný zo Sebastianových súrodencov, si zvyká na život v Nemecku, v snahe uniknúť z dosahu despotického otca a vyhnúť sa samote. Začiatky v cudzej krajine však nie sú také, aké si vysnívala. Ani prítomnosť Sebastiana a Kassandry jej nedáva pocit domova. Ba práve naopak, všetko ešte viac komplikuje jej nevyspytateľný šéf a nevyriešená situácia s bývaním. V najnevhodnejšej chvíli ju zastihne správa z rodného Grécka, ktorá nanovo rozhodí kocky jej života. Opäť sa musí rozhodnúť, čo od života naozaj čaká. V spleti nepríjemných zážitkov jej pomocnú ruku podá niekto, od koho ju vôbec nečakala. Priateľovi vraj treba pomôcť aj o polnoci - no ten, ktorý pomáha jej, je skôr nepriateľ. Až do dňa kedy zistí, že aby strom ustál vietor, nepotrebuje široké vetvy, ale predovšetkým silné korene. No do akej zeme sa odváži Elaia zapustiť tie svoje?