Tvorivý akt : spôsob bytia - Rubin, Rick; Strauss, Neil, 1969- (2023)
Legendárny hudobný producent známy tým, že pomáha druhým napojiť sa na žriedlo tvorivosti, zhrnul svoje dlhoročné skúsenosti do výnimočnej knihy, v ktorej tieto hlboké pravdy ponúka všetkým. Kniha Tvorivý akt pútavým a prístupným spôsobom ozrejmuje povahu umeleckej dráhy ako cesty, na ktorú sa môže vydať ktokoľvek z nás. Sprostredkúva hlbokú múdrosť získanú celoživotnými skúsenosťami, vďaka ktorej dokáže v čitateľoch posilniť schopnosť tvoriť úžasné, ba až bežnú realitu presahujúce momenty, niektoré aj také, čo môžu pretrvať večnosť.