Rozprávkovanie pre spokojné spinkanie - Medvecová-Tinková, Lenka, 1986- (2018)
Príbehy pre deti a dospelých, ktoré vás prenesú do sveta fantázie, spokojného spánku a zaspávania. Autorka je spánková poradkyňa, novinárka a spisovateľka. V roku 2013 založila webovú stránku www.prosimspinkej.cz venujúcu sa detskému spánku. Svoje vzdelanie si potom rozšírila štúdiom antropológie na Univerzite Karlovej v Prahe a naplno sa venuje tiež výskumu spánku v ČR a na Slovensku. Prostredníctvom prednášok a konzultácií pomáha rodičom a ich deťom hľadať cesty k pokojnejšiemu spánku bez stresu a plaču. Terapeutické rozprávky využíva aktívne vo svojej praxi.