Veľká jablková farma, Robin a jarný festival. [6]. Robin a jarný festival - Earhart, Kristin (Arkus, 2010)
V meste bude jarný festival! Smieško a jeho priatelia sa už nemôžu dočkať, až sa tam všetci spolu vyberú. Ulice budú krásne vyzdobené, budú tam rôzne hry a poníky sa zúčastnia na veľkom sprievode, ktorý pôjde mestom! Avšak myšiak Robin sa na festivale nečakane stratí. Výlet do mesta môže byť pre malú stajňovú myš naozaj nebezpečný! Podarí sa Smieškovi nájsť svojho verného priateľa, alebo je Robin už navždy preč?