Tom Gates, Je absolútne úžasný. [5]. Je absolútne úžasný (z času na čas) - Pichon, Liz, 1963- (Slovart, 2015)
Tom Gates nestráca čas! Je späť, a to už s piatym pokračovaním svojich denníkov. Je absolútne úžasný – teda z času na čas. Celá škola je hore nohami, lebo im triedny oznámil, že idú do školy v prírode! Tom sa už nevie dočkať. Len aby neskončil na izbe s Markusom. Delia sa zas vyhráža, že mu vymaľuje izbu krikľavými farbami... No hrôza, des a panika! Tak neváhaj a vydaj sa s Tomom a jeho kamošmi do absolútne úžasnej školy v prírode. Táto šialená kniha plná čarbaníc a vtipov ťa tam zavedie. Knihy totiž nie sú vždy nudné... len z času na čas, ale určite nie teraz!