Spálený zimou - Zacharias, Pete (2023)
Thriller s detektivní zápletkou od amerického autora vypráví příběh muže, který je zničený smrtí syna i krutostí vlastního otce. Proto se rozhodne skoncovat se životem. Náhle však přichází detektiv Tess Harlowová, která potřebuje jeho pomoc.