Spálený zimou - Zacharias, Pete; Pokorný, Pavel (2023)
Thriller s detektivní zápletkou od amerického autora vypráví příběh muže, který je zničený smrtí syna i krutostí vlastního otce. Proto se rozhodne skoncovat se životem. Náhle však přichází detektiv Tess Harlowová, která potřebuje jeho pomoc. Temný příběh o nejhlubších zákoutích mysli brutálního vraha. Rooker Lindström už nemá pro co žít. Zabili mu syna, a i když pomohl vypátrat pachatele, nezbylo mu na světě nic - jen přítel alkohol, se kterým se uchýlil do odlehlé chaty v lese, aby všechno skoncoval. Ta chata patřívala jeho otci, jednomu z nejhorších sériových vrahů, a kdyby její stěny mohly vyprávět, křičely by hrůzou z toho, co se tu odehrávalo. Někdo ale nechce dopřát Rookerovi klid. Někdo začne vraždit tak jako jeho otec a u každé oběti zanechá vzkaz - pro Rookera. Nakladatelská anotace.
"Vydala Euromedia Group, a.s. - v edici Kalibr"--Tiráž
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány; detektivní romány; thrillery (romány); American fiction; detective novels; thrillers (novels)