Posledný kríž - Beniczky, Vojtech, 1973- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Vyšetrovací tím rieši sériu vrážd, ktoré zasiahnu aj do ich radov. Zastaviť vraha si vyžaduje extrémne úsilie. Kriminalistka Paula v snahe pomôcť bývalým kolegom mení svoje priority. Bez ohľadu na to, že tým ohrozuje svoj krehký vzťah aj kariéru. Pátranie po páchateľovi je pretkané politickým pozadím a každý, kto sa ho zúčastní, je v nebezpečenstve. Kto všetko sa nakoniec ocitne na vrahovom zozname?