Cyklistika - anatómia : váš ilustrovaný sprievodca pre silu, rýchlosť a vytrvalosť - Sovndal, Shannon, 1970- (2018)
V knihe Cyklistika rieši autor problém trénovania každej svalovej skupiny pre získanie toho najlepšieho výkonu pri jazde na bicykli. Jednotlivé cviky boli vybrané tak, aby spĺňali nároky cyklistov. Skúste ich začleniť do svojho tréningového programu a uvidíte, aké výsledky vo výkone vám tieto cvičenia prinesú.