Dior : príbeh ikonickej módnej značky - Homer, Karen (História módy do vrecka, 2022)
Knižka rozpráva príbeh mladosti Christiana Diora, vzniku jeho značky, úspechu luxusných kolekcií na prehliadkových mólach a na červenom koberci aj históriu salóna Dior po smrti jeho zakladateľa. Dokonalý výber fotografií sprevádza text uznávanej odborníčky na módu Karen Homerovej. Autorka prezentuje cestu značky, ktorá má dnes posledné slovo vo svete honosnosti, drámy a ženskosti.