Veľké vianočné prekvapenie - Boehme, Julia, 1966-; Jatkowska, Ag (2024)
Líška rada hnevá zvieratká v lese, hlavne malého zajačika. Robí mu zle na jar, v lete aj na jeseň. Keď nastane zima a blížia sa Vianoce, zajačik má toho už plné zuby. Rozhodne sa líške porozprávať o Santa Clausovi, ktorý deťom každoročne roznáša vianočné darčeky. Ak sa však líška ihneď nepolepší, určite od neho pod stromček nič nedostane!