Na krídlach oddanost. 2. i Kryptológovia - White, Roseanna M., 1982- (2022)
Celé Anglicko považuje majora Phillipa Camdena za netvora – veď tento muž vedome spôsobil smrť mužov svojej letky. On sám by bol radšej, keby v ten deň s nimi zomrel, no napriek všetkému dostal zamestnanie na kryptografickom oddelení vojenského spravodajstva. Výhražné listy, ktoré denne dostáva, ho neprekvapujú, a podľa vlastného názoru si ich zaslúži. Zdravotná sestra Arabelle Denlerová Čierne srdce pozoruje a vidí niečo iné: zraneného muža, zúfalo túžiaceho po súcite a milosrdenstve. A keď sa ich rodiny a cesty nečakane spoja, uvedomí si, že má možnosť pomôcť mu uzdraviť sa – a zároveň vyliečiť aj vlastné zranenia.Camdenov vojenský súd sa blíži. Zrazu sa objaví stará známa, ktorá ho chce využiť na svoje plány, čím všetkých v Miestnosti 40 vyburcuje k činu. Arabellina a Camdenova krehká budúcnosť visí na vlásku, a aby prežili, nesmú sa vzdávať nádeje a musia sa držať jeden druhého.