Vražedný príliv, Strážcovia pobrežia. Kniha prvá. Vražedný príliv - Pettrey, Dani (2020)
Telo zavraždeného priateľa vedie k tajomstvám. Stará láska prináša nebezpečenstvá. Všetko sa poriadne skomplikuje…