Neúprosná hlbočina, Strážcovia pobrežia. Kniha druhá. Neúprosná hlbočina - Pettrey, Dani (2020)
Poznajú silu a nástrahy oceánu. Ale keď sa priblížia k smrteľnej pravde… pod povrchom na nich číha ešte väčšie nebezpečenstvo.