Mačiatko - Eilert-Overbeck, Brigitte (Ako na to, 2015)
Televízor môžete pokojne vypnúť. Mačiatka sú zábavnejšie ako všetky show, zvedavejšie ako všetci detektívi a pôvabnejšie ako každá superhviezda. Svojmu človeku sa vpradú do srdca a ovinú ho svojimi zamatovými labkami. Aby sa tieto chutné mačacie mláďatá raz stali nádhernými mačkami a kocúrmi, dozviete sa v tejto knihe všetko, čo by ste mali vedieť o ich chove, výžive, zdraví a starostlivosti o ne. Okrem toho v nej nájdete aj mnohé vyskúšané tipy a nápady, ako si človek a mačka majú vytvoriť taký model spolužitia, v ktorom budú obaja stále spokojní.