Pasca - Dahl, Arne, 1963- (2022)
Zatiaľ čo Molly leží v nemocnici v kóme, Sam Berger je podozrivý z vraždy, ktorú nespáchal. Ukryje sa na odľahlom súostroví, ale čoskoro ho požiadajú o pomoc. Aischa, siedme unesené dievča, je stále nezvestná, v rukách bývalého agenta Carstena. Sam sa vydáva po stope zradcu, no netuší, že je naňho nastražená pasca. V hre je nielen špinavý obchod so zbraňami, ale aj pomsta za staré hriechy. Má však spojenca, na ktorého sa môže vždy spoľahnúť a ktorý mu kryje chrbát.