Moja cesta : autobiografia - Tóth, Dušan, 1938- (2023)
Reverend Dušan Tóth sa narodil 2. júla 1938 v Modre. Vyštudoval za evanjelického kňaza a následne vyštudoval herectvo spolu s hercom Františkom Kovárom. V roku 1968 emigroval s rodinou do zámoria.. V rokoch 1971 - 1990 zastával post generálneho tajomníka Svetového kongresu Slovákov. Mnoho rokov sa prihováral z rádií Hlas Ameriky a Slobodná Európa. Kanadsko-Slovenskou obchodnou komorou bol navrhnutý na najvyššie štátne vyznamenanie SR - Rad Ľudovita Štúra 1. triedy.