Čo sa deje v škole - Sekaninová, Štěpánka (2019)
Ako vyzerá všedný deň v škole? Malí chemici robia pokusy a ich nezbední spolužiaci v lavici šermujú pravítkami. V telocvični je rušno – zatiaľ čo jedna polovica malých atlétov sa ešte rozcvičuje, tá druhá už skáče cez kozu. A v zborovni? Učitelia sa tam pripravujú na ďalšiu hodinu. Obrázky bohato ilustrovaného leporela rozprávajú príbehy všedného dňa v škole, podnecujú v malom čitateľovi predstavivosť a rozvíjajú jeho slovnú zásobu. Len sa pozrite, čo všetko sa v škole deje!