Pezinok Bigbeatown - Bittner, Petter, Boriš, Pavol, Štrba, Ján (Občianske združenie P.R.D, 2024)
Knižka Pezinok - BIGBEATOWN vznikla na začiatku milénia stretávaním s pamätníkmi, nahrávaním a zapisovaním ich spomienok, získavaním raritných fotografií a ďalších materiálov.