Čarodejnice : nezlomná sila žien - Chollet, Mona, 1973- (La Pomme, 2024)
Čarodejnice sú všade, či už predávajú knihy zaklínadiel na Etsy, zverejňujú fotografie svojich kryštálmi zdobených oltárov na Instagrame, alebo sa schádzajú, aby zakliali Donalda Trumpa.