Krása pláže - Bouraoui. Nina, 1967- (Short, 2024)
Ide o jednoduchý, univerzálny príbeh. Po ôsmich rokoch Adrian opustí A. kvôli inej žene: Krása pláže je röntgenovou snímkou tohto odlúčenia. Bez ohľadu na vek, pohlavie či sociálne zázemie sme si všetci rovní, keď čelíme zlomenému srdcu. Slzy spájajú ľudí viac ako bozky. Knihu som napísala pre tých, ktorí stratili vieru, keď prišli o svoje šťastie. Pre tých, ktorí si myslia, že bez toho druhého nedokážu žiť a že už viac nie sú schopní milovať. Aby sme pochopili, prečo nás rozchod zanecháva takých bezmocných, a pripomenuli si, že láska vždy zvíťazí.