Malý Gatsby a Carmen z Chodoriva - Viewegh, Michal, 1962- (2023)
Román o muži na prahu šedesátky, žijícím na malém městě, který ubytuje uprchlíky z Ukrajiny - ženu se synem. Jeho život pak dostane nový rozměr.