Čo keby? : [seriózne vedecké odpovede na absurdné hypotetické otázky] - Munroe, Randall, 1984- (Svetový bestseller, 2015)
Tvorca populárneho webového komiksu xkcd Randall Munroe dáva v tejto knihe zábavné a poučné odpovede na dôležité otázky, ktoré vám azda nikdy nenapadlo položiť.