Nápady a recepty zo Zázračného ateliéru : do rámčeka - Šebová, Janka; Šebo, Tomáš (2018)
Janka a Tomáš zo Zázračného ateliéru sú tu opäť a s novými prekvapeniami! V ich knižnom ateliéri tentoraz ožívajú také divy, ako je akvárium na tanieri, strašidelná pizza, machuľkovia, recy-veci, uletené lievance či strašiak na zjedenie a mnoho iných. Samé super veci a niektoré sa dajú aj zjesť! Navyše ich môžete dať do rámčeka a hneď máte skvelý darček pre kamoša či kamošku. Najväčšou novinkou je však DVD, na ktorom malí šikovníci nájdu ďalších desať nápadov a receptov a samozrejme videonávody „ako na to“.