Encyklopédia prírody : [prvá príručka pre mladých bádateľov] - Bingham, Caroline; Morgan, Ben, 1968- (Ikar, 2012)
Prijmi pozvanie do úžasného sveta prírody. Z nádherných obrázkov sa dozvieš, ako vedľa seba žijú rozličné druhy rastlín a živočíchov. Vďaka stručným informáciám a kvízovým otázkam zažiješ veľa zábavy. Zistíš, ako rastliny a živočíchy prežívajú prakticky všade – od dažďových lesov po púšte.