Encyklopédia prírody [prvá príručka pre mladých bádateľov] - Bingham, Caroline; Morgan, Ben, 1968-; Hrebíček, Róbert (Bratislava Ikar, 2012)
Prijmi pozvanie do úžasného sveta prírody. Z nádherných obrázkov sa dozvieš, ako vedľa seba žijú rozličné druhy rastlín a živočíchov. Vďaka stručným informáciám a kvízovým otázkam zažiješ veľa zábavy. Zistíš, ako rastliny a živočíchy prežívajú prakticky všade – od dažďových lesov po púšte.
Reg.
Keywords: ekosystémy; živočíchy; rastliny; ekológia živočíchov; ekológia rastlín; Ecosystems; Animals; Plants; Animal ecology; Plant ecology; encyklopédie; publikácie pre deti; Encyclopedias; Children's literature