Ilustrovaná kniha : zvieratá - Jackson, Tom, 1972- (Fortuna Junior, 2016)
Táto nádherne ilustrovaná knižka ťa vezme na cestu do divočiny, kde stretneš tie najúchvatnejšie zvieratá. Nájdeš v nej ohromujúce ilustrácie rôznych druhov cicavcov od pôvabného tigra a veľkolepého hrocha po drobnú kombu. Spoznáš veľké mačkovité šelmy, akými sú leopard snežný a lev púšťový, ako aj vychýreného slona afrického či pandu veľkú. Každú ilustráciu dopĺňajú fascinujúce fakty, ktoré ti okrem iného prezradia, ktorý suchozemský cicavec je najrýchlejší, čím sa živí koala a aký dlhý jazyk má žirafa.