Ilustrovaná kniha zvieratá - Jackson, Tom, 1972-; Walerczuk, Val; Hyžný, Matúš, 1985- (Bratislava Fortuna Libri, 2016)
Táto nádherne ilustrovaná knižka ťa vezme na cestu do divočiny, kde stretneš tie najúchvatnejšie zvieratá.
Nájdeš v nej ohromujúce ilustrácie rôznych druhov cicavcov od pôvabného tigra a veľkolepého hrocha po drobnú kombu. Spoznáš veľké mačkovité šelmy, akými sú leopard snežný a lev púšťový, ako aj vychýreného slona afrického či pandu veľkú.
Každú ilustráciu dopĺňajú fascinujúce fakty, ktoré ti okrem iného prezradia, ktorý suchozemský cicavec je najrýchlejší, čím sa živí koala a aký dlhý jazyk má žirafa.
Keywords: zvieratá; Animals; ilustrované publikácie; publikácie pre deti a mládež; Illustrated publications; Publications for children and youth