Minecraft. sprievodca svetom osadníka - Jelley, Craig (Egmont ČR, 2017)
Táto oficiálna príručka zo sveta populárnej hry Minecraft slúži ako komplexný sprievodca pre hráčov, ktorí sa chcú stať majstrami v stavaní a tvorivosti. Kniha je navrhnutá tak, aby hráčov naučila všetko potrebné na výstavbu pôsobivých a originálnych stavieb, od základných princípov až po zložité techniky. Svet Minecraftu je plný nekonečných možností a táto kniha pomáha hráčom zorientovať sa v kreatívnom režime. Poskytuje inšpiráciu, tipy a triky, ako využiť rôzne bloky a nástroje na premenu fantázie do skutočných stavieb. Je určená pre vekovú kategóriu 6+ a je skvelým zdrojom informácií pre každého fanúšika hry, ktorý chce posunúť svoje staviteľské schopnosti na novú úroveň.