Minecraft sprievodca svetom osadníka - Jelley, Craig; Marsh, Ryan; Stuckey, John; Bale, James; Kaščáková, Michaela; Mojang AB (firma); Mojang Synergies AB (Praha Egmont ČR, 2017)
Táto oficiálna príručka zo sveta populárnej hry Minecraft slúži ako komplexný sprievodca pre hráčov, ktorí sa chcú stať majstrami v stavaní a tvorivosti. Kniha je navrhnutá tak, aby hráčov naučila všetko potrebné na výstavbu pôsobivých a originálnych stavieb, od základných princípov až po zložité techniky.
Svet Minecraftu je plný nekonečných možností a táto kniha pomáha hráčom zorientovať sa v kreatívnom režime. Poskytuje inšpiráciu, tipy a triky, ako využiť rôzne bloky a nástroje na premenu fantázie do skutočných stavieb. Je určená pre vekovú kategóriu 6+ a je skvelým zdrojom informácií pre každého fanúšika hry, ktorý chce posunúť svoje staviteľské schopnosti na novú úroveň.
MINECRAFT je obchodná značka alebo registrovaná obchodná známka Mojang Synergies AB
Keywords: počítačové hry; zábava; entertainment; voľný čas; Leisure; Computer games; príručky; Handbooks, manuals, etc