Ako prekonať neveru program, ktorý vám pomôže zvládnuť neveru, postaviť sa na nohy a kráčať ďalej - spolu či každý zvlášť - Snyder, Douglas K.; Baucom, Donald H.; Gordon, Kristina Coop ([Bratislava] Aktuell, 2015)
Kniha neobyčajnej múdrosti, citlivého prístupu a praktických rád od skvelého tímu terapeutov a výskumných pracovníkov vás bude sprevádzať počiatočnou traumou, aby ste dokázali pochopiť, čo sa stalo a prečo, než sa rozhodnete, ako ďalej.
Táto citlivá kniha vychádzajúca z jediného programu, ktorý bol odskúšaný a overený ako program na zmiernenie ničivých emócií vyvolaných neverou ponúka oporu a odborné rady tímu párových terapeutov, ktorí za svoju prácu získali viacero ocenení. Ak chcete zostať s partnerom, nájdete reálne tipy na opätovné vybudovanie manželstva a obnovenie dôvery. Tento múdry sprievodca ponúka premyslený, zrozumiteľný a optimistický program pre dvojice, ktoré prechádzajú krízou nevery. Ale nech sa už vyberiete ktoroukoľvek cestou, kniha vám poskytne účinný návod, ako sa zotaviť, ukončiť pretrvávajúcu traumu a rozvíjať zdravšie vzťahy v budúcnosti.
Miesto vyd. podľa ISBN
Bibliogr.: s. 343
Keywords: nevera; partnerské vzťahy; muži a ženy; Adultery; Partner relationships; Men and women; príručky; Handbooks, manuals, etc