Sociálne poradenstvo : ako nástroj riešenia sociálnej exklúzie v kontexte znevýhodnenia a diskriminácie pri uplatňovaní práva a právom chránených záujmov - Kotradyová, Katarína, 1968- (2022)
Kniha vznikla ako následný produkt realizácie projektu, ktorý bol zameraný na diskrimináciu rómskych žien.