Zobrazovanie funkčných závislostí v Exceli - Dávid, Arnold, 1933-; Peller, František, 1940- (Bratislava Iura edition, 2007)
Publikácia sa zaoberá zobrazovaním funkcií jednej premennej a dvoch reálnych premenných a zobrazovaním funkcií komplexnej premennej. Preklenie medzeru v odbornej literatúre medzi príručkami používania Excelu a zobrazovaním matematických závislostí. Publikácia je určená študentom i pracovníkom z rôznych oblastí hospodárskeho života, ktorí pracujú s Excelom. Používateľ publikácie by mal mať zvládnuté základy Excelu.
Slovník výrazov
Bibliogr. s. 161. Reg.
Keywords: matematika; numerické metódy; matematický softvér; Microsoft Excel; monografie