Slovensko, zem pod nohami - Struhár, Ladislav, 1954-; Bellan, Stanislav, 1962- (Záhrada snov, 2000)
Zem pod nohami je rozdelená na osem častí, podobne ako Slovenská republika je delená na osem krajov, ktoré sú zoradené v abecednom poradí. Kniha obsahuje fotografie najkrajších kultúrnych pamiatok jednotlivých územných celkov,doplnené poetickými textami Stana Bellana.