Citácia podľa ISO 690:2022

SÄLZER, S, et al. 2002. Basic cooking: Všetko, čo treba na dobré a rýchle varenie. [1. vydanie]. Bratislava: Ikar.

Citáce podľa APA (7th ed.)

Sälzer, S., Dickhaut, S., Bobríková, K., Bonisolli, B., Walter, A., Pfisterer, W., . . . Boyny, M. (2002). Basic cooking: Všetko, čo treba na dobré a rýchle varenie ([1. vydanie].). Ikar.

Citácia podle Chicago (17th ed.)

Sälzer, Sabine, et al. Basic Cooking: Všetko, čo Treba Na Dobré a Rýchle Varenie. [1. vydanie]. Bratislava: Ikar, 2002.

Citácia podľa MLA (8th ed.)

Sälzer, Sabine, et al. Basic Cooking: Všetko, čo Treba Na Dobré a Rýchle Varenie. [1. vydanie]. Ikar, 2002.

Upozornenie: Tieto citáce sú generované automaticky. Nemusia byť úplne správne podľa citačných pravidiel..