Slovenský a slovanský romantizmus : typológia epických druhov - Klátik, Zlatko (Bratislava : SAV, 1977)
Resumé rus. a nem.
Menný register
Keywords: literárna kritika; literárne smery; slovenská literatúra; slovenský romantizmus; Literárna veda a krásna literatúra; Skryté bibliografie