Za prievozom blízko záhumenia - Hložník, Ferdinand, 1921-2006 (Bratislava : Tatran, 1983)
Tvorba Ferdinanda Hložníka s veršami slovenských básnikov
Keywords: Hložník, Ferdinand, -- 1921-2006; kresba; obrazové publikácie