Cartesius - Mácha, Karel (Brno : PETROV, 1991)
Brilantná práca PhDr. Karla Máchu, DrSc., pojednáva o francúzskom filozofovi René Descartesovi, nazývaného latinizovanou šifrou CARTESIUS.
Keywords: Descartes, René, -- 1596-1650; Cartesius; filozofia; eseje; Essays; štúdie; Studies