No a čo - Zimková, Milka, 1951-; Zimka, Ondrej, 1937- (Bratislava : Slovenský spisovateľ, 1985)
Voľné pokračovanie debutu Pásla kone na betóne. Hlavnou témou šiestich poviedok sú konfliktné situácie medzi ľuďmi súčasnej dediny a mesta
Keywords: slovenská literatúra; humorné príbehy; spoločenské poviedky; slovenské poviedky