Robinson Crusoe : námorník Robinson Crusoe z Yorku jeho život a neobyčajné dobrodružstvá - Defoe, Daniel, 1661-1731 (Mladé letá, 1977)
Život a neobyčajné dobrodružstvá námorníka Robinsona Crusoa z Yorku