Pro kočku - Suchý, Jiří (Československý spisovatel, 1968)
Další sbírka J. Suchého obsahuje známé i méně známé písničky: Amfora, Toulaví zpěváci, kamarádi, Modré džínsy, Modré tričko, Krajina posedlá tmou a další.