Keď je dobrá klobása... : spomienkové rozprávanie slovenského ľudu - Michálek, Ján; Cipár, Miroslav, 1935- (Bratislava : TATRAN, 1987)
O ľudových tradíciách...
Keywords: príbehy; národopis; náučná literatúra