Psychologický slovník - Hartl, Pavel, 1934- (Jiří Budka, 1993)
Slovník obsahujúci 5000 hesiel. Je určený pre učiteľov a študentov, zdravotníkov, sociálnych pracovníkov, manažérov, reklamných pracovníkov a pre širokú verejnosť.