Doktor chodí ticho - Palmer, Michael, 1942-; Lukáč, Pavol (AKTUELL, 1996)
Hlavný hrdina príbehu, lekár Harry Corbett, sa zhodou okolností stáva najskôr obeťou spletitých temných síl, ktoré zneužívajú zdravotné poisťovne k mnohomiliónovým ziskom, aby ho nakoniec udalosti postavili do čela neúprosného boja proti tejto mafii