Skrytá krása - Edmonds, Lucinda; Kastlová, Marta (Bratislava : REMEDIUM, 1996)
Román o hviezdnej kariére pôvabnej modelky nás zavedie na romantický anglický vidiek a do veľkomestského víru New Yorku
Keywords: americká literatúra; spoločenské romány; americké romány