Poštovní úřad - Bukowski, Charles, 1920-1994 (Pragma, 1996)
Poštový úrad je prvým románom tohto spisovateľa. Bukowski pracoval dlhú dobu na pošte a na sklonku zimy 1969 bol vedením upozornený, že bude prepustený kvôli častým absenciám. A hoci tvrdil, že odišiel dobrovoľne, aby sa mohol venovať písaniu, poštové záznamy vypovedajú o niečom inom.